skip to Main Content
EEN MISSIE

interieur en identiteit perfect in balans

DOOR PASSIE EN VAKMANSCHAP

interieurmakers ontwerpers en kunstenaars

ONGEREMD IN CREATIE
de ambachtslieden van de moderne tijd
Jorinde Is Oprichtster CraftswrkJorinde Is Oprichtster Craftswrk

“Een interieur als weerspiegeling van jou als persoon of waar je als merk voor staat. Dát is mijn missie. Want bewust, maar veel vaker onbewust, is interieur van grote invloed op hoe je je voelt.

Het leven wordt steeds vluchtiger en we zijn ons meer bewust van het belang van een gezonde work-life balance. We gaan regelmatig sporten, we letten op wat we eten en we zorgen voor onze geest. Maar één belangrijk aspect blijft nogal eens onderbelicht. Namelijk de omgeving waar je het grootste deel van je tijd door wordt omringd…

In een goed interieur ben je jezelf, en kan je ontspannen van het stressvolle leven buiten. Maar het is ook die inspirerende werkomgeving die bijdraagt aan de motivatie en het werkplezier van medewerkers. Of het karakteristieke uiterlijk dat een bedrijf of merk vertegenwoordigt. Het is de perfecte balans tussen sfeer, comfort, rust en jouw eigen identiteit.

Met Craftswrk help ik mensen en bedrijven graag dat interieur te realiseren. Door de zichtbaarheid van professionals te vergroten. Het land zit namelijk vol wonderlijk creatieve breinen en ambachtelijke makers. Vakmensen, met een diepgewortelde passie voor de leefomgeving van de mens. En een gave voor het vertalen van jouw wensen en identiteit naar interieur en kunst. Het is een voorrecht om je met hen in contact te mogen brengen.”

Craftswrk Oprichtster Jorinde Schouten

Founder Craftswrk

ontmoet de craftswrkers

We brengen je rechtstreeks in contact

Craftswrk selecteert de professionals en zet ze voor je naast elkaar, zodat je hen op een gemakkelijke manier met elkaar kunt vergelijken. Post je project, stuur een contactverzoek of laat Craftswrk de juiste match voor je vinden

Loading...
Back To Top