skip to Main Content

Interieur op maat

ambachtelijk in harmonie met jouw identiteit

EEN MISSIE

maatwerk door makers ontwerpers en kunstenaars

ONGEREMD IN CREATIE

de ambachtslieden van de moderne tijd

Jorinde Is Oprichtster CraftswrkJorinde Is Oprichtster Craftswrk

“Interieur is veel meer dan zo maar wat mooie spullen bij elkaar. Het is een weerspiegeling van wie je bent en waar je je prettig bij voelt. Van je persoonlijke identiteit als persoon of bedrijf. En daarom per definitie maatwerk. 

Craftswrk committeert zich niet aan de grote fabrieken, maar aan ambacht, vakmanschap en passie voor creatie. Mensenwerk. Er is immers geen machine die de jouw unieke identiteit vertaalt naar interieur.

En een weder opmars van mensenwerk is nodig als je het mij vraagt, want het effect van interieur op hoe je je voelt wordt nog veel te vaak onderschat. Een goed interieur draagt bij aan je gevoel van geluk. Het helpt je beter ontspannen in huis, doordat je er lekker in je vel zit. En het geeft energie en inspiratie, wat vooral in een werkomgeving erg bevorderlijk is. Een onbestemd gevoel dat je ergens niet op je plek bent, wordt helaas te weinig gerelateerd aan de omgeving waarin je je bevindt.

In deze snelle tijd, waarin we dagelijks te maken hebben met allerlei stressfactoren, is het naar mijn mening cruciaal om je goed te voelen in je leef- én werkomgeving. Het is de plek waar het grootste deel van je leven zich afspeelt. En een interieur die dat voor je doet, haal je niet kant en klaar in de winkel. Elk mens en bedrijf is immers uniek.

Met Craftswrk help ik je daarom graag een interieur creëren dat echt past bij wie je bent, en je gemoedstoestand positief beïnvloedt. Ik wil daarbij de opvatting doorbreken dat het inschakelen van een professional onbereikbaar of onbetaalbaar is. 


Het land zit er namelijk vol van. Wonderlijk creatieve ontwerpers, ambachtelijke makers en kunstenaars 
met een diepgewortelde passie voor hun vak. En oog voor de persoon of het bedrijf en hun unieke wensen en behoeften. Met maatwerk helpen ze je meer uit jezelf halen. Ik breng je graag met hen in contact.”

Craftswrk Oprichtster Jorinde Schouten

Founder Craftswrk

Rechtstreeks in contact met de professionals

Craftswrk selecteert de professionals en zet ze voor je naast elkaar, zodat je hen op een gemakkelijke manier met elkaar kunt vergelijken. Post je project, stuur een contactverzoek of laat Craftswrk je helpen de juiste match vinden

Loading...
Back To Top