skip to Main Content
EEN MISSIE

interieur en jou identiteit perfect in balans

interieurmakers ontwerpers en kunstenaars

ONGEREMD IN CREATIE
de ambachtslieden van de moderne tijd
Jorinde Is Oprichtster CraftswrkJorinde Is Oprichtster Craftswrk

“Interieur is veel meer dan zo maar wat mooie spullen bij elkaar. Het is een weerspiegeling van wie je bent en waar je je prettig bij voelt. Van je eigen identiteit als persoon, of waar je voor staat als bedrijf.


Een goed interieur geeft energie en kan bijdragen aan je gevoel van geluk. Het kan je beter helpen ontspannen, doordat je er lekker in je vel zit. En het inspireert, wat vooral in een werkomgeving een gewenst effect is.
Omgekeerd kan het ook echt zorgen voor een onbestemd gevoel dat je niet op je plek bent, je niet gelukkig wordt van je omgeving.

Naar mijn mening is het, in deze snelle tijd waarin we dagelijks te maken hebben met allerlei stressfactoren, cruciaal om je goed te voelen in je leef- én werkomgeving. En of je het positieve effect van een goed interieur nu al ervaart of nog niet, wat interieur voor jou kan doen is maatwerk. Per definitie. Elk mens en bedrijf is immers uniek.

Met Craftswrk help ik daarom een interieur creëren dat je goed doet. Ik wil de opvatting doorbreken dat het inschakelen van een professional onbereikbaar of onbetaalbaar is. En het voor 
mensen en bedrijven makkelijker maken om snel in contact te komen met een professional.

Het land zit er vol van. Wonderlijk creatieve ontwerpersbreinen, ambachtelijke makers en kunstenaars 
met een diepgewortelde passie voor hun vak. Craftswrkers, juist de zelfstandige en relatief kleine ondernemers. Er is namelijk een reden waarom zij voor zichzelf werken, ze zijn ongeremd in creatie. Ik help je hen graag vinden.”

Craftswrk Oprichtster Jorinde Schouten

Founder Craftswrk

Rechtstreeks in contact met de professionals

Craftswrk selecteert de professionals en zet ze voor je naast elkaar, zodat je hen op een gemakkelijke manier met elkaar kunt vergelijken. Post je project, stuur een contactverzoek of laat Craftswrk je helpen de juiste match vinden

Loading...
Back To Top